Image
Kuka Çiftlik | Wednesday, November 30, 2022 | Tarifler

Kuka Çiftlik’ten pratik, besleyici ve nefis bir tarif: Geleneksel Kırklareli Köfte Menüsü

Geleneksel Kırklareli Köfte Menüsünü evinizde sevdiklerinizle paylaşmaya ne dersiniz?

https://kukaciftlik.com/katkisiz-kofteler


Geleneksel Kırklareli Köfte Menüsünü evinizde sevdiklerinizle paylaşmaya ne dersiniz? 

Yoğun geçen günlerde akşam yemeği hazırlığı yapmak, bir de sağlıklı beslenmeyi sürdürebileceğimiz tarifler yaratmak hepimiz için zor olabiliyor. Böyle zamanlarda pratik tarifler bizim için kurtarıcı oluyor. Biz de Kuka Çiftlik’in doğal ürünleriyle sizler için hem pratik hem besleyici hem de çok lezzetli bir tarif önerisi hazırladık: Geleneksel Kırklareli Köfte Menüsü.

Yoğurdu, bol yeşillikli piyazı, acı sosu ve doğal, katkısız köfteleriyle bu menü akşam yemekleriniz için harika bir alternatif olacak!

Kırklareli Köfte Menümüzün ana malzemesi katkısız, koruyucusuz ve %100 Kuka Çiftlik reçeteli tarifiyle nefis bir aromaya sahip olan Kırklareli Köftemiz. Kırklareli köftemizi tavada birkaç dakika ızgara yaparak kolayca pişirebilirsiniz. Yumuşak ve sulu dokusunu kaybetmemesi için çok uzun süre ateşte tutmamaya gayret edin.

Köftemize eşlik edecek önerimiz, mutfağımızın ve özellikle köfte menülerimizin olmazsa olmazı, boş yeşillikli bir piyaz. Piyazımızın içinde enfes tatta, minik taneli, yerel Kırklareli Kuru Fasulyemizi kullandık. Kuru fasulyelerinizi bir gece önceden suda bekletmeyi unutmayın! 

Geleneksel Kırklareli Köfte Menümüzün lezzetine lezzet katan diğer eşlikçileri ile taptaze Manda Yoğurdumuz ve Trakya’nın özel acı biberlerinden Acı Biber Sosumuz oldu. Manda yoğurdumuz içerdiği yüksek protein oranı ile ekstra besleyici, Acı Biber Sosumuz ise doğal konserve, katkısız ve çok lezzetli! Afiyet olsun!